Maksa sinulle sopivissa erissä

Käyttäessäsi Audiokauppa-tiliä saat ostoksille 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

  • 30-60 päivää ilman kuluja ja korkoa
  • Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
  • Maksa valitsemassasi tahdissa
  • Mahdollisuus jatko-ostoksiin

Esimerkkiostos: 3000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 7.70 €. Todellinen vuosikorko: 2.88 %. Luoton kustannukset: 92.40 €.

Maksettava yhteensä: 3092.40 €. Osamaksuerä/kk: 258.40 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk.

Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla.

Audiokauppa-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. 

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla AUDIOKAUPPA. Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Liikkeessä tehdään tässä yhteydessä luottosopimus. Tämä voidaan hoitaa myös puhelimitse myyjän kanssa.

Rahoituspäätöksen voit hakea myös tästä linkistä.

 

Yleiset tiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, FI-00002 Helsinki