Oma maku ja mielipide ratkaisee! Netistä saa paljon (ja ristiriitaista...) tietoa, mutta se ei korvaa omakohtaista kuuntelua.

Hifilaitteista kirjoitetaan paljon: mikä on hyvää, mikä huonoa ja kuvaillaan värikkäin sanakääntein ääntä. Kirjoittajina on lehtien testaajat, valmistajat itse ja nykyään myös alati kasvava harrastajajoukko internetin eri palstoilla. Löydämmekin hifilaitteista enemmän erilaisia mielipiteitä kuin ikinä ennen.

Hankala kysymys onkin, että mikä mielipide on oikea, aito ja riippumaton?

Kuinka moni riippumaton ja aito mielipide on sitten asiantunteva ja oikeaa tietoon pohjautuva?

Ja vaikka olisikin, päteekö samat asiat myös sinun tilanteeseesi?

Kun joka paikasta tulee erilaista arviointia laitteista, on entistä tärkeämpää kuunnella hankinnan kohteena olevia laitteita itse. Onhan se mukavaa lueskella erilaisia arvosteluja ja testejä, mutta vain niiden pohjalta valinnan tekeminen ei välttämättä tuo parasta tulosta. Luottaisitko siihen, että joku muu päättää mistä ruuasta sinä pidät? Vai maistaisitko mieluummin itse ja päättäisit sitten? Moni miettii tarkkaan vaikkapa satasen kenkien ostoa, mutta ostaa 2000 Euron kaiuttimet muiden mielipiteiden perusteella. Kun kuuntelet laitteita itse, saat taatusti sellaista ääntä, josta SINÄ pidät ja joka toimii SINUN musiikillasi. Se on muutenkin monella tavalla opettavaista.
KaiuttimetKoekuuntelu