Kaiutin osaksi kodin sisustusta - äänenlaadusta tinkimättä.

Klipsch The Three GVA

Aitopuinen kotelo ja huolitellut yksityiskohdat luovat yhdessä tyylin, joka ei mene muodista

 

Saammeko esitellä Klipsch The Three GVA - kaiuttimen, joka istuu modernin retrolla muotoilullaan kuin nakutettuna osaksi kodin sisustusta. Se helpottaa elämää tarjoamalla loistavan äänenlaadun ohella myös muita käteviä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennetun Google Assistant - virtuaaliavustajan. Olemme testanneet kaiutinta sekä myymälässä että kodeissamme menestyksekkäästi - tässä pienessä kaiuttimessa on todellakin pippuria ja ominaisuuksia!

 

Kaiutin näyttävillä ominaisuuksilla 

Kokonsa puolesta Klipsch The Three GVA on täydellinen ratkaisu kaupunkikotiin korvaamaan pienet ja ankeat muoviset matkakaiuttimet. Sen muhkea ääni täyttää helposti pienen asunnon tai suuremmankin huoneen. Eläväiseen, aitopuiseen koppaan rakennettuun kaiuttimeen on saatu hiottua Paul W. Klipschin perfektionistiseen aatemaailmaan nojaava hifi-tasoinen äänentoisto. Koteloon on saatu mahdutettua kaksi diskanttia sekä yksi muhkea bassoelementti, joka riittää hilpeiden juhlien ja miksei jatkojenkin järjestämiseen! Se on kaikkea muuta ja enemmän, varsinkin jos kotonasi on ollut vain pieni matkakaiutin pääasiallisena musiikintoistovälineenä.

 

Klipsch The Three GVA

Kaiutin huoliteltuna osana kodin sisustusta

 

Langaton liitettävyys helpottaa piuhaviidakkoa 

Nykyaikaan kuuluu onneksemme langattomuus ja sen myötä huolettomuus - Seinien vierustojen ei tarvitse enää vilistä kaapeleista - tässä tapauksessa virtakaapeli riittää. Klipsch The Three GVA - kaiuttimen voi asentaa helposti osaksi omaa kotiverkkoa tai siihen voi tarvittaessa liittää äänilähteen myös bluetoothin kautta. Kaiutin tukee luonnollisesti AptX-koodekkia, joka mahdollistaa hifitasoisen langattoman äänensiirron.Suosittelemme Klipsch The Three GVA - kaiuttimen käytössä siihen sisäänrakennetun Google Chromecastin hyödyntämistä. Se mahdollistaa kaiuttimen ohjauksen useasta laitteesta samanaikaisesti - voit esimerkiksi vaihtaa kappaletta lähimmästä älylaitteestasi tai tietokoneesta käsin. Jos suoratoistat musiikkia puhelimestasi Chromecastin kautta kaiuttimeen, voit myös vastata puheluun ilman että musiikki katkeaa. Sekä mikä parasta, Chromecastin käyttö ei myöskään käytä puhelimen akkua samalla tavoin, kuin jos soitat musiikkia bluetoothin välityksellä. Klipsch The Three GVA - kaiuttimessa on myös mahdollisuus monihuonetoistoon yhdistämällä se muihin Chromecast-kaiuttimeen Google home - applikaation avulla.

Klipsch The Three GVA

Kaiuttimessa on myös monihuonetuki
 
 

Virtuaaliassistentista helpostusta päivääsi

Yhdistämällä Google-tilisi ja äänesi osaksi kaiuttimen toimintoja, voit jatkossa ohjata musiikkia ja Klipsch GVA:n tarjoamia lisäominaisuuksia äänelläsi. Aina pirteä ja auttavainen virtuaaliassistenttisi voi esimerkiksi muistuttaa sinua tärkeistä menoista tai kertoa päivän sään lähtiessäsi aamulla kotoa. Voit myös kysyä virtuaaliassistentilta esimerkiksi mitä ostoslistaltasi löytyy ja ohjata musiikin lisäksi älyvalojasi, näin yhdistäen kaiuttimen lisäominaisuudet helpottamaan päivittäistä elämääsi. Ääniohjaus on niin helppoa, että lapsetkin sen osaavat!

 

Kuinka Google Assistant - palvelu sitten toimii?

Aloita sanomalla kaiuttimelle “OK Google”, jonka jälkeen voit kysyä virtuaaliassistentiltasi esimerkiksi säätä, uutisia tai vaikka pyytää soittamaan tietyn kappaleen. Jos haluat ottaa kaiken irti virtuaaliassistentin palveluista, suosittelemme että opetat sen kuuntelemaan ääntäsi Google Home - sovelluksen Voice Match - asennusvaiheen kautta ja integroit sen palvelut osaksi Google-tiliäsi. Kun kaiutin tunnistaa äänesi, voit kustomoida sen rutiinit tarpeittesi ja toiveittesi mukaisesti. Esimerkiksi palatessasi kotiin virtuaaliassistentti voi automaattisesti laittaa älyvalaistuksesi päälle sekä soittaa toivomaasi musiikkia - ilman että sinun tarvitsee sanoa mitään.


Jos siis etsinnässä on tyylikäs ja ajanmukainen, moderneilla ominaisuuksilla ryyditetty kaiutin, suosittelemme lämpimästi Klipsch The Three GVA:ta. Kaiutinta pääsee kuuntelemaan Audiokaupassa, Fredrikinkatu 33 - Tervetuloa testaamaan!

KaiuttimetKlipsch